OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Keurmerk webwinkel
OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Winkelwagen 0

Wat zijn de 3 leukste en lekkerste cadeau's voor Valentijnsdag?

Elk jaar loop je er weer tegenaan, een cadeau vinden voor Valentijnsdag is en blijft toch een lastig iets. Ga je voor iets heel persoonlijks, iets wat duur is. Of gaat het niet om de prijs, maar het gebaar. Ik denk dat het hier in essentie toch echt wel om gaat. Je kan natuurlijk heel veel dingen geven. Maar weet je. Mensen onthouden niet de dagen, ze onthouden de herinneringen. Dus het gaat niet om de dure armband met diamanten. Het gaat om het genieten, het samen zijn. Speciaal daarvoor schrijf ik dit blog.

Want, wat zijn nou leuke dingen om te doen op Valentijnsdag?

1. Maak een 2 of 3-gangen diner voor je schat.

Wellicht denk je nu 'Help! Ik kan niet koken!'. Maak het jezelf niet te moeilijk. Het gaat hier niet om het eten zelf, maar om het samen zijn. Een leuk cadeau, een gezellige avond hebben. Zo kan je bijvoorbeeld beginnen met sushi als voorgerecht. Deze kan je gewoon bestellen en op een mooie schaal presenteren. Voor het hoofdgerecht kan je een lekkere pasta maken en daar eventueel een stukje vis of vlees bij bakken. Dit hoeft ook niet zo lang te duren. Je kan dit natuurlijk ook samen bereiden. Hoe romantisch! 

En dan het dessert. Simplicity is the key.. Wat dacht je van een bolletje ijs, verse aardbeien/frambozen en dan een saus van rood fruit? Deze kan je in de winkel kopen of zelf maken met het recept uit dit blog wat ik eerder geschreven heb. En om het dan helemaal af te maken doe je er een stukje brownie bij. Kies je voor makkelijk en wil je toch de lekkerste brownies? Bestel ze dan via deze link. En psst.. Gewoon zeggen dat je ze zelf gebakken hebt hoor! Dat mag deze keer wel.

Ik weet zeker dat jullie zo'n fijne avond gaan hebben samen. Geniet en maar herinneringen, daar draait het leven om. 

2. Een romantische filmavond thuis.

Schiet je toch echt in de stress bij het idee van een diner koken. Of heb je er de tijd niet voor? Dan heb ik nog een ander idee. Samen een film kijken, thuis op de via 'Pathe Thuis'. Er zijn zoveel leuke films te vinden die je vast nog niet gezien hebt en omdat het Valentijnsdag is hoeft het echt niet direct een romantische film te zijn!

Kies vooral uit wat jullie zelf leuk vinden. Maak het gezellig, kaarsjes aan, wat lekkers op tafel zoals popcorn of brownies. En om het makkelijk te maken kan je bij ons de 'brownie film box' bestellen. Hierin vind je 8 brownies, een zakje magnetron popcorn zoet om zelf je popcorn te maken. En een cadeaukaart waarmee je 1 film op Pathé thuis kan kijken. Tadaa! Binnen 5 minuten kan het geregeld zijn. 

3. Een ontbijt op bed (of lekkers in de broodtrommel).

Ja ik geef het toe. Valentijnsdag in 2023 valt wellicht wat lastig voor een ontbijt op bed. Tenzij je geen moeite hebt om nog eerder op te staan om het te maken. Ik zeg je eerlijk, deze optie gaat dit jaar aan mij voorbij. Dan schuif ik hem door naar de zondag ochtend :-).

Volgens mij is dit eigenlijk altijd wel lekker. En hou je niet van kruimels, in de woonkamer is het ook gewoon goed hoor. Het blijft wel heerlijk. Wakker worden met de geur van verse croissants. Met een duf hoofd naar de woonkamer lopen op naar je eerste kop koffie om daar een gedekte tafel klaar te zien staan. Ik hou hiervan. Om het net iets specialer te maken kan je ook een amandelcroissant maken. Misschien herken je ze wel als jij op vakantie bent geweest in Frankrijk. De croissant aux amandes. Ofwel, de amandelcroissant! Een croissant gevuld met een amandelcreme en bovenop amandelschaafsel en poedersuiker. Het echte vakantiegevoel op een bordje voor veel mensen die in Frankrijk op vakantie gaan. Glaasje jus d'orange erbij en een schaaltje vers fruit. En natuurlijk de koffie niet te vergeten! 

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke en lekkere cadeau's te bedenken voor Valentijnsdag waarmee je samen herinneringen maakt. Want daar gaat het tenslotte toch om.

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven om een leuke Valentijnsdag te beleven met elkaar. 

Met zoete groet,

Kelly


Ouder bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd