OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Keurmerk webwinkel
OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Winkelwagen 0

Brownies are always a good idea...

Dat is tenminste mijn mening. Hi, ik ben Kelly eigenaresse van De Lekkerste Brownies. Met mijn team bakken en verzenden wij de lekkerste brownies van Nederland. Of zoals een klant ooit tegen mij zei "De smaaksensatie die je geproefd moet hebben!".

Jij komt waarschijnlijk op deze pagina terecht omdat je meer informatie wil over het versturen van onze brownies voor klanten of medewerkers. Ik leg je hieronder onze mogelijkheden uit voor de zakelijke markt. 

Hoe lang van tevoren moet ik de brownies bestellen?

Hoe eerder hoe beter, zo kunnen wij alles op tijd voorbereiden. Mocht het een last minute idee zijn dan doen wij er alles aan om het zo snel mogelijk te verzenden. Tot 25 pakketjes is dit vaak dezelfde dag nog mogelijk wanneer je voor 12.00 uur alle gegevens doorgeeft. Wil je weten hoe? Lees dan hieronder verder. 

Is het mogelijk de brownies vandaag al te versturen?

Dat ligt er aan hoeveel het er zijn. Tot aan 25 pakketjes kunnen wij ze meestal dezelfde dag al versturen. Wel moet de bestelling (inclusief adressen) dan voor 12.00 uur geplaatst zijn. Wil je meer dan 25 pakketjes verzenden? Neem dan contact met mij op via kelly@delekkerstebrownies.nl en dan stemmen we samen af wanneer we ze gaan versturen. 

Hoe werkt het met het versturen naar meerdere adressen?

Dat is het makkelijkste door de adressen in onderstaande excelsheet in te vullen.  Heb je het bestand ingevuld? Stuur deze dan per mail naar info@dspatisserie.nl Ik neem dan op werkdagen binnen 24 uur contact met jou op om de laatste details te bespreken. Bij een bestelling voor dezelfde dag kan je het beste even bellen naar 06-14341505.

Bestellen via het reserveringsformulier en de adressen via Excel.
1. Plaats via dit Reserveringsformulier je opdracht. Heb je het formulier volledig ingevuld dan nemen wij uiterlijk de volgende dag contact met je op. Mocht er iets niet mogelijk zijn, dan laten wij dit binnen een paar uur weten.
2.
Lever via dit Adressenformulier alle adressen aan. Deze kan je per email aanlever via info@delekkerstebrownies.nl
3. Op het moment dat wij contact met je opnemen bespreken we wanneer de pakketjes verstuurd moeten worden en welke smaken de voorkeur hebben.
Nadat wij contact hebben opgenomen en alle details bekend zijn wordt de factuur verstuurd. 

Werken jullie met korting bij grote bestellingen?

Ja, dat doen wij zeker. Wij gaan hierbij uit van een orderbedrag en niet van het aantal pakketjes. Dit bedrag is inclusief verzendkosten en inclusief 9% btw.

Orderwaarde Korting Kortingscode voor in de webshop.
€ 150 - € 499 2,5 % korting DLBC15499
€ 500 - € 1499 5 % korting DLBC51499
€ 1500 - € 3999  7,5 % korting DLBC153999
€ 4000 - overige 10 % korting DLBC499999

Kunnen de pakketjes gepersonaliseerd worden?

Ja, dat is zeker mogelijk! Er zijn 2 mogelijkheden. De eerste optie is door een ansichtkaart naar jouw eigen ontwerp toe te voegen. Deze komt in het doosje. De tweede optie is door de sluitzegel te personaliseren met het bedrijfslogo. 

        

1. Standaad sluitzegel              2. Gepersonaliseerde sluitzegel

Voor de ansichtkaart moet je het ontwerp zelf bij ons aanleveren. Houd er hierbij rekening mee dat de kaarten besteld moeten worden. Na goedkeuring van het bestand bij de drukker worden deze na 2-3 werkdagen bij ons geleverd. Wij kunnen de pakketjes dan meestal dezelfde dag nog versturen. 

Kies je voor de sluitzegel? Dan kunnen wij jouw logo aan ons ontwerp toevoegen. 

Eventueel kan er ook nog een korte zin toegevoegd worden.

Voor het personaliseren berekenen wij onder de 50 pakketjes € 35,00 excl 21% btw. Boven de 50 pakketjes is deze service gratis. 

 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar kelly@delekkerstebrownies.nl of bel mij op 06-14341505. Ik beantwoord dan graag jouw vraag.

Zoete groet, Kelly