Relatiegeschenken

Brownies are always a good idea... Dat is tenminste mijn mening. Hi, ik ben Kelly, eigenaresse van De Lekkerste Brownies. Met mijn team bakken en verzenden wij de lekkerste brownies van Nederland. Of zoals een klant ooit tegen mij zei "De smaaksensatie die je geproefd moet hebben!".

Jij komt waarschijnlijk op deze pagina terecht omdat je meer informatie wil over het versturen van onze brownies of chocolade voor klanten of medewerkers. Ik leg je hieronder de mogelijkheden uit hoe jij jouw medewerkers of klanten een moment kan laten genieten.

 • 1. Kies jouw box

  Bekijk in de webshop welke box jij wil bestellen en kies 1 of meerdere smaken. 

 • 2. Personaliseren

  Dit kan door een logo op de brownie, een eigen kaart of een gepersonaliseerde verpakking.

 • 3. Kaartje toevoegen

  Maak het cadeau nog leuker door een persoonlijke tekst op de ansichtkaart te zetten.

 • 4. Verzenden

  Geen zorgen! Dit doe ik voor jou. Ik zorg ervoor dat de brownies goed ingepakt worden en op de post gaan.

Relatiegeschenken met chocolade

Wil je relatiegeschenken met chocolade bestellen. Zoals je ziet kunnen wij jou daar zeker bij helpen. Of het nu gaat om een paar pakketjes of een groot aantal. Wij zorgen ervoor dat jou medewerkers en klanten een ultiem moment van genot op de deurmat krijgen.

Tot aan 5 pakketjes is het het snelste om via de webshop te bestellen. Heb je meer pakketjes? Dan kan je via de knop hieronder een excel bestand downloaden. Hierin kan je de adressen waar de pakketjes heen moeten invullen.  Heb je het bestand ingevuld? Stuur deze dan per mail naar info@delekkerstebrownies.nl Ik neem dan op werkdagen binnen 24 uur contact met jou op om de laatste details te bespreken. Bij een bestelling voor dezelfde dag kan je het beste even bellen naar 06-14341505.

verjaardagen

De verjaardagsservice.

Ik snap heel erg goed dat het elke week weer tussen de standaard werkzaamheden doorkomt. En niet alleen de verjaardagen. Maar ook de attenties bij geboorte, om iemand beterschap te wensen of te feliciteren met een jubileum. Laat mij jou hierin ontzorgen met de verjaardagsservice.

Naar verjaardags service
Logo brownies

Personaliseren

Logo brownies

Een vergadering met een toekomstige klant, een presentatie van een nieuw product. Of het bedrijf betstaat 25 jaar.

Allemaal feestelijke momenten waarbij logo brownies net dat beetje extras brengen. Ze kunnen besteld worden voor op kantoor. Of per 8 of 16 stuks verzonden worden naar medewerkers of klanten door de brievenbus.

Naar logo brownies
Brownies per post 16 stuks | 1 smaak

brownie abonnement

Altijd wat lekkers in huis.

Heb jij nu een koekje bij de koffie met vergaderingen maar wil je iets originelers? Onze ervaring is dat brownies altijd in de smaak vallen.

Wil je ze altijd in huis hebben en niet meer hoeven nadenken om ze te bestellen? Ga dan voor ins brownie abonnement. Wij zorgen ervoor dat er elke week/twee weken of maand een doosjes brownies op de mat beland. Dit kan al vanaf een doosjes van 8 brownies per keer. Liever een grotere hoeveelheid? Ook dat kunnen wij regelen.

Naar het brownie abonnement

Veel gestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik de brownies bestellen?

Hoe eerder hoe beter, zo kunnen wij alles op tijd voorbereiden. Mocht het een last minute idee zijn dan doen wij er alles aan om het zo snel mogelijk te verzenden. Tot 25 pakketjes is dit vaak dezelfde dag nog mogelijk wanneer je voor 12.00 uur alle gegevens doorgeeft. Wil je weten hoe? Lees dan hieronder verder. 

Is het mogelijk de brownies vandaag al te versturen?

Dat ligt er aan hoeveel het er zijn. Tot aan 25 pakketjes kunnen wij ze meestal dezelfde dag al versturen. Wel moet de bestelling (inclusief adressen) dan voor 12.00 uur geplaatst zijn. Wil je meer dan 25 pakketjes verzenden? Neem dan contact met mij op via kelly@delekkerstebrownies.nl en dan stemmen we samen af wanneer we ze gaan versturen. 

Hoe werkt het met het versturen naar meerdere adressen?

Dat is het makkelijkste door de adressen in onderstaande excelsheet in te vullen.  Heb je het bestand ingevuld? Stuur deze dan per mail naar info@dspatisserie.nl Ik neem dan op werkdagen binnen 24 uur contact met jou op om de laatste details te bespreken. Bij een bestelling voor dezelfde dag kan je het beste even bellen naar 06-14341505.

Kunnen de pakketjes gepersonaliseerd worden?

Ja, dat is zeker mogelijk! Er zijn 3 mogelijkheden. De eerste optie is een logo op de brownies. De tweede optie is door een ansichtkaart naar jouw eigen ontwerp toe te voegen. Deze komt in het doosje. De derde optie is door de sluitzegel te personaliseren met het bedrijfslogo.Voor de ansichtkaart moet je het ontwerp zelf bij ons aanleveren. Houd er hierbij rekening mee dat de kaarten besteld moeten worden. Na goedkeuring van het bestand bij de drukker worden deze na 2-3 werkdagen bij ons geleverd. Kies je voor de sluitzegel? Dan kunnen wij jouw logo aan ons ontwerp toevoegen. Eventueel kan er ook nog een korte zin toegevoegd worden. Voor het personaliseren berekenen wij onder de 50 pakketjes € 35,00 excl 21% btw. Boven de 50 pakketjes is deze service gratis.

Werken jullie met een korting bij grote bestellingen?

Ja, dat doen wij zeker. Wij gaan hierbij uit van een orderbedrag en niet van het aantal pakketjes. Dit bedrag is inclusief verzendkosten en inclusief 9% btw.

Daarnaast is de verzending gratis vanaf 25 pakketjes naar 1 adres. 

Graag wil ik meer weten over...