OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Keurmerk webwinkel
OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Winkelwagen 0

Over ons

Het ontstaan van ‘De lekkerste brownies’.

‘De Lekkerste Brownies’ is een onderdeel van Delicious Sweetness in Den Haag.  In 2016 ben ik mijn Franse patisserie gestart op de Denneweg in Den Haag. Daar bakte ik tot 14 Juli 2021 voornamelijk Franse patisserie en brownies. Daarvoor heb ik vanaf 2011 veel taarten en brownies gebakken voor koffietentjes en strandtenten. Vanaf 14 Juli 2021 heb ik het assortiment in de winkel veranderd. Ik vond dat het tijd was om de brownies meer aandacht te geven. Momenteel verkopen we voornamelijk huisgemaakte bonbons, brownies en macarons in de winkel. 

De brownies waren in de tijd dat ik voor koffietentjes en strandtenten bakte al een grote hit, daarom heb ik de brownies bij het openen van mijn winkel in 2016 als enigste niet Franse product opgenomen in het assortiment in mijn winkel.

Veel klanten vertellen mij dat ze omrijden voor de brownies. Er zijn zelfs toeristen die eerder onze brownies geproefd hebben en nu ze weer in Den Haag zijn weer langskomen om ze te halen ♥

In de jaren dat wij bestaan kregen wij regelmatig de vraag of we macarons of ander lekkers konden versturen per post. Na een paar test pakketjes te hebben verstuurd met macarons en chocoladerepen kwam dit niet aan zoals mijn producten gegeten moeten worden. Dus ik ben verder op zoek gegaan naar een product uit ons assortiment wat goed verstuurd kan worden.

En zie hier… ‘De Lekkerste Brownies’ is ontstaan! Nu is het dan eindelijk tijd dat heel Nederland kennis maakt met mijn brownies! Mijn droom is dat in iedere huiskamer van Nederland de lekkerste brownies liggen. Jij kan ons daarbij helpen door een recensie achter te laten of de hashtag #delekkerstebrownies te gebruiken en ons te taggen met @delekkerstebrownies.nl

Kelly & team de lekkerste brownies