Over ons

Het ontstaan van ‘De lekkerste brownies’.

‘De Lekkerste Brownies’ was een onderdeel van patisserie Delicious Sweetness in Den Haag.  In 2016 ben ik mijn Franse patisserie gestart op de Denneweg in Den Haag. Daar bakte ik tot 14 Juli 2021 voornamelijk Franse patisserie en brownies. Daarvoor heb ik vanaf 2011 veel taarten en brownies gebakken voor koffietentjes en strandtenten. Vanaf 14 Juli 2021 heb ik het assortiment in de winkel veranderd. Ik vond dat het tijd was om de brownies meer aandacht te geven. Eind 2023 heb ik de keuze gemaakt om de patisserie te sluiten. Met alle stijgende kosten van grondstoffen, personeel en vaste lasten werd het telkens moeilijker. Sinds 21 oktober 2023 is de winkel gesloten en focus ik mij volledig op De Lekkerste Brownies.

De brownies waren in de tijd dat ik voor koffietentjes en strandtenten bakte al een grote hit, daarom heb ik de brownies bij het openen van mijn winkel in 2016 als enigste niet Franse product opgenomen in het assortiment.

Veel klanten vertellen mij dat ze omrijden voor de brownies. Er zijn zelfs toeristen die eerder onze brownies geproefd hebben en die wanneer ze weer in Den Haag waren langskwamen om ze te halen ♥

In de jaren dat de winkel open was kregen wij regelmatig de vraag of we macarons of ander lekkers konden versturen per post. Na een paar test pakketjes te hebben verstuurd met macarons kwam dit niet aan zoals mijn producten gegeten moeten worden. Dus ik ben verder op zoek gegaan naar een product uit ons assortiment wat goed verstuurd kan worden.

En zie hier… ‘De Lekkerste Brownies’ is ontstaan! Nu is het dan eindelijk tijd dat heel Nederland kennis maakt met mijn brownies! Mijn droom is dat in iedere huiskamer van Nederland de lekkerste brownies liggen. Jij kan ons daarbij helpen door een recensie achter te laten of de hashtag #delekkerstebrownies te gebruiken en ons te taggen met @delekkerstebrownies

Kelly & team de lekkerste brownies