OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Winkelwagen 0

Blog

Wat zijn de 3 leukste en lekkerste cadeau's voor Valentijnsdag?

Wat zijn de 3 leukste en lekkerste cadeau's voor Valentijnsdag?

Elk jaar loop je er weer tegenaan, een cadeau vinden voor Valentijnsdag is en blijft toch een lastig iets. Ga je voor iets heel persoonlijks, iets wat duur is. Of gaat het niet om de prijs, maar het gebaar. Ik denk dat het hier in essentie toch echt wel om gaat. Je kan natuurlijk heel veel dingen geven. Maar weet je. Mensen onthouden niet de dagen, ze onthouden de herinneringen. Dus het gaat niet om de dure armband met diamanten. Het gaat om het genieten, het samen zijn. Speciaal daarvoor schrijf ik dit blog.

Want, wat zijn nou leuke dingen om te doen op Valentijnsdag?

Meer lezen →


Recept: Triffle van brownie met caramelsaus

Recept: Triffle van brownie met caramelsaus

Na het succes van het eerste recept op mijn blog; de frambozensaus om zelf het lekkerste toetje te maken. Kan ik niet wachten om dit super lekkere recept met jou te delen. Dit keer een wat zwaarder dessert waar je een deel voor kan bestellen, namelijk de brownies met caramelsaus. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de brownies zelf te maken en de saus ergens anders te kopen.  

Dus heb jij binnenkort vrienden of familie uitgenodigd voor het diner dan is dit een recept waar bijna iedereen fan van is. Onderaan dit blog staan ook nog enkele tips en variaties om hier een super leuk recept van te maken voor bij het kerstdiner. Je kan hem namelijk heel makkelijk aanpassen en er je eigen draai aan geven.

Meer lezen →


Hoe kom ik tot een nieuw product?

Hoe kom ik tot een nieuw product?

'Hey Kel! Hoe doe jij dat toch?! Die ideeën voor nieuwe producten? Waar haal jij je inspiratie vandaan en ben je vaak bezig met test bakken?' Dit zijn vragen die ik met regelmaat van klanten, maar ook van medewerkers krijg. 

Soms zijn er van die momenten dat het er ineens is. Een idee van smaak combinaties die ik kan gebruiken in de brownies of de macaron taartjes. Ik zal je zeggen dat deze momenten wel schaars zijn. Zo eens in het jaar plopt het ineens op en klopt het ook. Later zal ik jullie in een ander blog meenemen in het proces als ik meer moet nadenken om tot een nieuw product te komen en waar ik dan allemaal rekening mee houd.

Voor nu neem ik jullie graag mee in het proces van hersenspinsel tot werkelijk product hoe het in de winkel of webshop komt te liggen als het ineens in mijn hoofd zit. 

Meer lezen →


Recept: Frambozencoulis (saus)

recept

Recept: Frambozencoulis (saus)

Hou van koken voor familie en vrienden, maar vind je het nagerecht altijd een lastig iets? Dat hoeft niet meer vanaf nu! Ik help je in dit blog verder aan een mega lekker dessert wat je makkelijk kan voorbereiden en zeker onthouden gaat worden! 

Het gaat om het recept voor een frambozensaus. Een lekkere saus die het niet alleen goed doet bij brownies en ijs, maar ook heerlijk is voor door de yoghurt, door cake beslag of over pannenkoeken. :-)

Meer lezen →


Hoe is De Lekkerste Brownies ontstaan?

Hoe is De Lekkerste Brownies ontstaan?

Ik kan je vertellen. Dat is best een verhaal. :-) De korte versie schrijf ik in dit blog. Ben je benieuwd naar het uitgebreidere verhaal naar de aanloop van de winkel tot aan het starten van De Lekkerste Brownies? Dan is het leuk om het 'over mij' stuk te lezen op de website van mijn winkel. De link vind je in dit blog. Dat stuk en het stuk wat je hieronder leest vormen samen mijn verhaal met het waarom ik ben gaan ondernemen en hoe De Lekkerste Brownies is ontstaan.

Meer lezen →