Proefpakket brownies voor bedrijven

Je bent al even op zoek naar een cadeau voor de medewerkers om te laten weten dat je blij met ze bent. Na meerdere websites gezien te hebben twijfel je nog steeds welke de beste keuze is. De website kan nog zo mooi zijn, maar daarop proef je de kwaliteit van de brownies niet.

Maak kennis met ons proefpakket voor bedrijven. Je ontvangt een reis door het aanbod, zodat je zelf kan proeven dat onze naam niet gelogen is. Je betaald alleen de verzendkosten á € 3,95.

 • 1. Vul het aanvraagformulier in.

  Vul de vragen hieronder in. Zo kom ik snel te weten waar jouw interesse naar uit gaat.

 • 2. Check je mail en volg de link.

  Via de link in de email die je hebt gekregen na het invullen van het aanvraagformulier kom je bij het proefpakketje uit.

 • 3. Bestel het proefpakket in de webshop.

  Via de link kan je de verzendkosten betalen en kiezen wanneer wij het pakketje moeten versturen.

 • 4. Verzenden

  Geen zorgen! Dit doe ik voor jou. Ik zorg ervoor dat jij samen met je collega's kan genieten van de brownies.

[storeify-formbuilder-9181]

Wil je niet eerst proeven maar gelijk een bestelling plaatsen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. Tot aan 5 pakketjes is het het snelste om via de webshop te bestellen. Heb je meer pakketjes? Dan kan je via de knop hieronder een excel bestand downloaden. Hierin kan je de adressen waar de pakketjes heen moeten invullen.

Heb je het bestand ingevuld? Stuur deze dan per mail naar info@delekkerstebrownies.nl Ik neem dan op werkdagen binnen 24 uur contact met jou op om de laatste details te bespreken. Bij een bestelling voor dezelfde dag kan je het beste even bellen naar 06-14341505.

verjaardagen

De verjaardagsservice.

Ik snap heel erg goed dat het elke week weer tussen de standaard werkzaamheden doorkomt. En niet alleen de verjaardagen. Maar ook de attenties bij geboorte, om iemand beterschap te wensen of te feliciteren met een jubileum. Laat mij jou hierin ontzorgen met dev erjaardagsservice.

Naar verjaardags service
Logo brownies

Personaliseren

Logo brownies

Een vergadering met een toekomstige klant, een presentatie van een nieuw product. Of het bedrijf betstaat 25 jaar.

Allemaal feestelijke momenten waarbij logo brownies net dat beetje extras brengen. Ze kunnen besteld worden voor op kantoor. Of per 8 of 16 stuks verzonden worden naar medewerkers of klanten door de brievenbus.

Naar logo brownies
Brownies per post 8 stuks | 1 smaak

brownie abonnement

Altijd wat lekkers in huis.

Heb jij nu een koekje bij de koffie met vergaderingen maar wil je iets originelers? Onze ervaring is dat brownies altijd in de smaak vallen.

Wil je ze altijd in huis hebben en niet meer hoeven nadenken om ze te bestellen? Ga dan voor ons brownie abonnement. Wij zorgen ervoor dat er elke week/twee weken of maand een doosjes brownies op de mat beland. Dit kan al vanaf een doosjes van 8 brownies per keer. Liever een grotere hoeveelheid? Ook dat kunnen wij regelen.

Naar het brownies abonnement

Veel gestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik de brownies bestellen?

Hoe eerder hoe beter, zo kunnen wij alles op tijd voorbereiden. Mocht het een last minute idee zijn dan doen wij er alles aan om het zo snel mogelijk te verzenden. Tot 25 pakketjes is dit vaak dezelfde dag nog mogelijk wanneer je voor 12.00 uur alle gegevens doorgeeft. Wil je weten hoe? Lees dan hieronder verder. 

Is het mogelijk de brownies vandaag al te versturen?

Dat ligt er aan hoeveel het er zijn. Tot aan 25 pakketjes kunnen wij ze meestal dezelfde dag al versturen. Wel moet de bestelling (inclusief adressen) dan voor 12.00 uur geplaatst zijn. Wil je meer dan 25 pakketjes verzenden? Neem dan contact met mij op via kelly@delekkerstebrownies.nl en dan stemmen we samen af wanneer we ze gaan versturen. 

Hoe werkt het met het versturen naar meerdere adressen?

Dat is het makkelijkste door de adressen in onderstaande excelsheet in te vullen.  Heb je het bestand ingevuld? Stuur deze dan per mail naar info@dspatisserie.nl Ik neem dan op werkdagen binnen 24 uur contact met jou op om de laatste details te bespreken. Bij een bestelling voor dezelfde dag kan je het beste even bellen naar 06-14341505.

Kunnen de pakketjes gepersonaliseerd worden?

Ja, dat is zeker mogelijk! Er zijn 3 mogelijkheden. De eerste optie is een logo op de brownies. De tweede optie is door een ansichtkaart naar jouw eigen ontwerp toe te voegen. Deze komt in het doosje. De derde optie is door de sluitzegel te personaliseren met het bedrijfslogo.Voor de ansichtkaart moet je het ontwerp zelf bij ons aanleveren. Houd er hierbij rekening mee dat de kaarten besteld moeten worden. Na goedkeuring van het bestand bij de drukker worden deze na 2-3 werkdagen bij ons geleverd. Kies je voor de sluitzegel? Dan kunnen wij jouw logo aan ons ontwerp toevoegen. Eventueel kan er ook nog een korte zin toegevoegd worden. Voor het personaliseren berekenen wij onder de 50 pakketjes € 35,00 excl 21% btw. Boven de 50 pakketjes is deze service gratis.

Werken jullie met een korting bij grote bestellingen?

Ja, dat doen wij zeker. Wij gaan hierbij uit van een orderbedrag en niet van het aantal pakketjes. Dit bedrag is inclusief verzendkosten en inclusief 9% btw.

Daarnaast is de verzending gratis vanaf 25 pakketjes naar 1 adres.