Verzenden

Wij verzenden onze brownies per brievenbuspost. De brownies worden verpakt in een doosje wat er speciaal voor gemaakt is om door de brievenbus te kunnen. Ideaal, want hierdoor hoeft de ontvanger niet thuis te blijven.  

Wanneer worden ze geleverd?

Als je op werkdagen voor 14.00 uur besteld dan verzenden wij de brownies nog dezelfde dag! In de meeste gevallen wordt het pakketje de volgende dag bezorgd voor PostNL. Een enkele keer doet de postbode er een dagje langer over. 

Wil je zeker weten dat de brownies er op een bepaalde datum zijn, dan kan je de bestelling het beste 1 dag eerder laten versturen. Wanneer je dat wil kunnen wij op de buitenkant van het pakketje een sticker plakken met het bericht dat hij pas op … opengemaakt mag worden. Geef dit aan bij opmerkingen wanneer je de bestelling afrekent.  

Wij hebben geen invloed op de tijd wanneer het pakketje bezorgd wordt. Het pakketje gaat mee met de normale brievenbuspost.

Verzendschema.

Besteld op werkdagen voor 14.00 uur Verzonden: Bezorgd:
Maandag Maandag Dinsdag (misschien woensdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (misschien donderdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (misschien Vrijdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (misschien zaterdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (misschien dinsdag)
Zaterdag en Zondag Maandag

Dinsdag (misschien woensdag) 

 

Afwijkend i.v.m. feestdagen.

Tijdens het Pinksterweekend verzenden wij brownies waarvan de bestelling binnen is gekomen op za. 30-5, zo. 31-5, ma 1-6 en di 2-6  voor 12.00 uur op dinsdag 2-6. In 90% van de gevallen komen de brownies de volgende werkdag aan bij de ontvanger.  

Adressering.

Is het adres van de ontvanger niet een standaard adres maar een school, ziekenhuis of instelling? Vraag dan goed na naar de juiste adressering. Check van tevoren ook even of een brievenbus cadeautje normaal goed meegaat in de postkamer, of dat het cadeautje hierdoor vertraagd wordt. Een andere optie is om het naar een familielid te sturen die op bezoek gaat bij de ontvanger. 

Verzendkosten.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3 voor bestellingen die door de brievenbus passen

Levering verloopt via de postbode van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.