OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Keurmerk webwinkel
OP WERKDAGEN VOOR 14.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Winkelwagen 0

Per direct! Vacature allround winkelmedewerker (+/- 24 tot 28 uur)

Ik zoek een allround winkelmedewerker voor in de winkel van DS Patisserie op de Denneweg in Den Haag. Dit is ook de plek waar De Lekkerste Brownies worden gebakken en verstuurd.

Wat zoek ik precies?

Iemand voor 24-28 uur in de week verdeelt over 4 dagen. Van woensdag t/m zondag. Je bent minimaal 2 en het liefst elke zondagochtend beschikbaar (6.30-13.00).

Ik ben van mening dat als je echt wil, je alles leren kan. Je persoonlijkheid staat alleen wel grotendeels vast. Vandaar dat de functie omschrijving niet is zoals je gewend bent. Ik kijk naar wie je bent en niet naar wat je kunt.

Ben jij de persoon die het leuk vindt om te verkopen, klanten te helpen met een glimlach, net dat beetje extra service te verlenen en heb je er oog voor dat dingen netjes staan en stel je je verantwoordelijk op? Dan zoek ik jou!

In de winkel ben je bezig met het helpen van klanten, aanvullen van de winkel, inpakken van producten, afbakken van brood/croissants, het bakken van De Lekkerste Brownies en natuurlijk het schoonhouden van de winkel/bakkerij. Daarnaast wordt je ingewerkt voor het opstarten en afsluiten van de winkel.

Nog een paar handige punten onder elkaar:

  • 24-28 uur in de week over 4 dagen waaronder de zondag morgen.
  • Iemand uit de omgeving van Den Haag en niet afhankelijk van OV.
  • Je hebt de intentie om minimaal 2 jaar het team te komen versterken.
  • Je bent 20 jaar of ouder en hebt minimaal 2 jaar werkervaring als winkelmedewerker.

De winkel.

DS Patisserie is een kleine patisserie in Den Haag met een goede naam. De klanten bestaan uit een mix van locals en toeristen. Allemaal zijn ze op zoek naar net dat beetje extra in kwaliteit en service. En dat is wat het team van DS Patisserie ze met liefde geeft. Daarnaast heb ik het doel om heel Nedereland te laten kennismaken met De Lekkerste Brownies. Deze brownies gun je tenslotte iedereen!

Waar het team voor staat is kwaliteit, klantgerichtheid, sociaal, nauwkeurig en energiek.

Kan jij je vinden in waar wij als team voor staan en zie jij jezelf al helemaal staan in onze winkel? Reageer dan snel door te laten weten waarom ik jou aan moet nemen. Wat zorgt ervoor dat jij DE persoon bent wie ik zoek? Laat het mij weten door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op!

Tot snel!

Kelly

Eigenaresse DS Patisserie & De Lekkerste Brownies